Despre noi

Infiintata in anul 2012 S.C. TEHNOMET SERVICE ACTIV S.R.L. este o societate care detine o gama larga de produse, in majoritate romanesti, pentru a satisface o cerere cat mai mare a pietii.

Structura, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.

Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor.
 

Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre.

In cadrul companiei S.C TEHNOMET SERVICE ACTIV S.R.L Bucuresti,desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala.

Scopul nostru este de a fi permanent un exemplu de profesionalism in livrarea si asigurarea la nivel de performante tehnice solicitate de standardele si legislatia in vigoare. Asa dar, toate produsele comercializate de catre noi S.C. TEHNOMET SERVICE ACTIV S.R.L. sunt insotite de cate un Certificat de calitate/conformitate (Garantie 12 LUNI).

Pentru mai multe informatii referitoare la produsele si servicile S.C TEHNOMET SERVICE ACTIV S.R.L Bucuresti, consultati site-ul nostru,http://www. tehnometservice.ro sau ne puteti contacta telefonic, email sau fax.

Specialistii nostrii vor raspunde prompt oricarei solicitari sau propuneri din partea dumneavoastra.

Echipa S.C. TEHNOMET SERVICE ACTIV S.R.L. Bucuresti


Tehnomet Service Activ Srl Bucuresti


Contact dep.Vanzari:
0746.599.566

 


Departament ofertare si servicii
0741.414.555


Mail:
tehnometcontact@yahoo.com

 


Web:
tehnometservice.ro